Toke Bloemen

Over Toke bloemen

Ik, Toke van Toke bloemen, combineer in al mijn werk gevoel, intuïtie, inlevingsvermogen en artisticiteit. Uit contact ontstaat creatie. Dat vind ik het leuke van mijn vak: door een gesprek leer ik mensen kennen en kan ik de bloemen kiezen die bij hen passen of bij de gelegenheid waarvoor het boeket wordt gekocht. Ik kan eindeloos variëren met vele soorten bloemen en kleuren, een ruim assortiment fraaie takken en siergroen en vazen en potten in allerlei materialen.

Het jaargetijde speelt een belangrijke rol in het eindresultaat van mijn speciale bloemenzaak. Vrolijke veldbloemen en sierlijke bloembolletjes passen prachtig bij de lente en de zomer, terwijl in de herfst en de winter rozenbottels en mos treffende decoraties zijn die de sfeer van het seizoen versterken. Soms aangevuld met leuke frutsels of feestelijke ornamenten. Want klanten van deze gezellige winkel in de Delftse Choorstraat willen méér dan ‘gewoon een bosje bloemen’. Die stellen prijs op speels, gevarieerd en verrassend. Een beetje alsof je het zelf hebt geplukt.